En son beş Yangın Kapısı Kentsel haber

Wiki Article

Çift kanatlı yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, dü kapı kanadından oluşur ve henüz geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı ali direnç gösterirler ve yangının diğer alanlara yayılmasını önlemek kucakin mutasavvertır.

Akrobat Yangın Merdiveni; Alelumum hiç katlı evlerde inşaatı uygundur. Açılıp kapanabilir bir sisteme sahiptir; bu sayede alandan fayda esenlanır.

Özellikle yeni bayındırlık kanunuyla baş başa sıfır binalardan küsurat denetimler sonucu yangın çıkışı, yangın bapsı ve yangın merdiveni üzere kriterler de çok sıkı teftiş altında tutulmaktadır.

Yangın bapsı esasta bünyeların nihan asayiş kahramanlarıdır. Bu mimarilarda bulunanların yangın çıkışlarının çevresı ile yangın merdivenlerinin yerini biliyor olmaları da son basamak önemlidir.

Göksu Kapı üretim alanlarında mütehassıs ekibimiz aracılığıyla belirlenen yapıdaki Yangın Bapları en şiddetli kalite ve en mutabık hediye politikamıza oranlı olacak şekilde üretilir.

Özel laboratuvarlarda test edilmiş ve belgelenmiş olan baplar çelik sac levha ile tasarlanmıştır. Duman ve sızdırmazlık özelliği olan kapılar sayesinde ivedili durumlarda binanızın eminğini sağlayabilirsiniz.

Uslu kanatlı yangına dayanıklı kapı ve yangın kaçış bapları olarak çabucak çabucak her türlü strüktürlarda kullanılmaktadır.

örneğin önüne kanatıcı molekül yığılma ihtimali olan bir duvarla, bu riziko olmayan örekın ihtiyacı birbirinden değişikdır. Geniş ve çok kullanımlı alanlarda “stadyum ve hastane kabil” aynı anda ihtimal onlarca kişinin bapdan nüfuz etmek isteyeceği alanlarda çift kanatlı kapılar daha geniş kullanılır.

Yangın Bapsı kanadı ve kasası beyninde açılıp - kapanma sürecinin doğru dürüst şekilde yerine getirilmesini sağlayıcı mekanizmalara Yangın Kapısı Menteşesi denir.

Paslanmaz çelik yangın bapları, öbür yangın bapları kadar yapı Yangın Merdiveni Kapısı güvenliği tasavvurının önemli bir parçbirliıdır. Yangın esnasında, paslanmaz çelik yangın kapısı, tehlikee dayanıklı malzemesi sayesinde alevlerin gayrı bölümlere yayılmasını engelleyerek yangının arama altına kızılınmasına yardımcı olur ve insanların binadan emin bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayabilir.

Ancak, yangın bapsı vandözları arasında eder değişiklıkları olabilmektedir. Temelı satıcılar, yaraşır fiyatlarla kaliteli yangın kapıları satarken, diğerleri koca fiyatlarla aynı kalitede kapılar satabilmektedir.

Hassaten, yangın bapları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolay açılabilir olmalıdır.

Yangın merdiveni baplarının olası durumlara karşı itfaiyecilerin dışarıdan muhtevaeriye kolaylıkla girebilmesini katkısızlayacak şekilde üretimi olmalıdır.

Yangın bapları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden dokumalır. Bu malzemelerin canipı dizi, yangın kapıları çoğu kez özel kaplama ve kapı menteşeleri gibi vesair yangın esirgeme özelliklerine sahiptir.

Report this wiki page